måndag 10 maj 2010

Topp-Ugglor och blänkare

Började dagen med att Frida skulle inhandla lite grejer till den nya utrustningen så det bar av mot PO:S. Väl där så träffade vi Freddan och Lars. Frida fick FireLine påspolat och lite andra div saker inhandlades. Sedan väntade älven i rätt hygglig form för dagen, ca 450 kubik och lagom med vind.

Matthis mötte upp oss på gränsen och fisket började. Frida hade första känningen, den släppte dock efter en ganska kort fight. Uppskattningsvis runt 6-7hg. Därefter var det min tur på mete att få dagens första. En helt knallblank öring i riktigt god kondis, ca 42cm och snudd på 9hg. Fick därefter en liten som jag satte tillbaka. Hade sedan ytterligare 2st på land innan Frida lånade mitt spö när jag skulle byta till bottenmete på hennes grejer. Det small direkt i det kastet, en fisk på ca 7hg. Tacklade på åt henne och återtog mina egna grejer och fick fisk rätt omgående. Samma size på även denna, den tog på ett riktigt långt kast och nappade helt otroligt för sin storlek.

Mycket test av utrustning denna dag, framförallt för Frida som hade helt nya prylar som behövde fiskas in. Det gjorde hon riktigt bra och imorgon är vi tillbaka för att se om vi kan lura några till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar