onsdag 26 augusti 2009

Kvällens givande fiske!

Lasse var först ner på gränsen, inte en bil så långt ögat kunde nå. Gissa om han blev förvånad. Sedan dök jag ner och vi fiskade ett par kast innan Olle och Thommy slöt upp. Sedan ramlade rävarna in i vanlig ordning, Janne, Stefan och Wang. Olle som var ute och testade lite fluga från båt kom också in och morsade på oss.Hur kunde jag glömma eliten? Fredde och Emil kom ju upp med båten också efter deras harrfiske.

Tog ett bra tag in på kvällen innan det började hända grejer. Testade ett par flugor innan det small, gick igenom både tyskar, ESE mfl innan Lady in Red fick chansen än en gång och levererade på en gång. Fisken var en hanfisk på 9420g och var sälbiten så den fick vi ta upp. Gick ett par kast och på samma fluga small det igen, denna fisk släppte dock efter ca 3min in i drillen alldeles vid land. Sista kastet krokade Fredde av en fin hona på 7-8kg som satt i gällocket, otroligt fin fisk, synd att den satt nån cm fel.

Var otroligt mycket fisk i farten även idag och en febril aktivitet. Vattnet var på ca 450m3 skulle jag tippat på, 20g fiskade bra.

Bild på fisken kommer när jag fått den från den eminente fotografen.

Det var allt för idag

Tight Lines!
Henke

4 kommentarer:

  1. Grattis till fisken!
    Konstigt bara att man varken är med bland de som kommit till Gränsen först eller bland rävarna...
    Får väl kalla sig själv för eliten och den var ju på plats ;-)
    Sista lägget på rak lina hakade jag en i Gällocket en hona på ca 7 kg i mycket fin kondition för årstiden. Den gick självklart tillbaka men i kväll ska den upp!

    SvaraRadera
  2. Sådär ja "räv" hmmmm jaaa "what a heck gummi seck" cool larre du landade...hoppas Larrss kan lev. bilden till dig också..."Cool Beans"

    Du tillhör naturligtvis eliten Freddan!! med en o annan räv bakom gränsen....

    Mvh
    Stefan

    SvaraRadera
  3. Havsvattenstånd idag +3 igår +7....

    Kan bli läge..

    /Stefan

    SvaraRadera
  4. Grattis igen till fisken. Vi synes på gränsen till kvällen!

    SvaraRadera